In ultimul timp parca un cadou nu este suficient a fi atent selectat si oferit cu cea mai mare grija. Cu cat se investeste mai mult in idee, cu atat mai bine. Asadar, stilul personalizat al obiectelor diverse a devenit un trend tot mai des adoptat.

Intrucat exista o multime de idei ce se pot aplica, de la cani personalizate la tricouri si multe altele, poate acesta este si motivul pentru care a devenit atat de repede o metoda populara. Iata cateva idei de acest gen, pe care le vei gasi disponibile la 1000si1.ro.

Canile personalizate

Acestea sunt si practice pentru ca indiferent daca destinatarul tau este sau nu bautor de cafea in mod frecvent, de o cana tot se va folosi din cand in cand. Aceasta poate purta design-ul dorit, de la text la imagine. Vei gasi ca acestea sunt si mari, deci potrivite ca marime pentru oricine. De asemenea, de preferat sa aiba un fundal alb pentru ca ceea ce se doreste imprimat sa iasa in evidenta mai bine.

Pretul este unul modic si pentru ca in general astfel de obiecte nu sunt tocmai scumpe, dar si pentru ca suprafata de imprimare nu este una mare.

Magneti de frigider

Si acestia se pot personaliza. Daca destinatarul tau este un impatimit al acestor accesorii, atunci stii sigur ca acestea il vor incanta. Ai mai multe optiuni, de la cele mai mari la cele clasice mici insa in seturi a cate 4 bucati. Pot fi rotunzi, patrati si de cele mai multe ori sunt personalizati cu imagini. Poti alege de asemenea un design aparte de cel clasic, cum sunt spre exemplu magnetii in forma de sticle.

Alegerea poate sa depinda si in functie de ce este nou ca stil sau in functie de frigider. Unul foarte incarcat cu prea multi magenti necesita o abordare de genul dimensiunilor generoase, pentru a iesi in evidenta. In orice caz, si acestea se gasesc la 1000si1.ro.

Alte idei cu aceeasi tematica

Cadourile personalizate au un farmec aparte si astfel se explica daca sunt si doritori de alte idei, din aceeasi sfera tematica. Asadar, acestia se pot orienta dupa perne personalizate, daca sunt adeptii pernelor de decor. De asemenea, ramele foto sau brelocurile sunt si ele din aceeasi clasa.

De mentionat ca preferinta unor astfel de obiecte este usor mai limitata daca in cauza nu se aplica o imprimare. Pare greu de crezut ca un simplu breloc incanta pe cineva. De asemenea, tinand cont de faptul ca sunt obiecte ceva mai accesibile la pret, nu multi se arata incantati de astfel de cadouri. Insa, cand sunt personalizate capata un alt stil, sunt impresionante si denota atentie fata de cei carora li se daruiesc obiectele in cauza.

Cu siguranta ca oricine se simte flatat cand observa ca ceea ce a primit poarta inscriptia unui moment, a unei amintiri, ca cel care a facut achizitia a gandit totul in cele mai mici detalii. Incepi sa te gandesti ca insemni ceva pentru altii, intrucat s-a dorit un stil aparte al cadoului.