Dupa ce ajungeti acasa dintr-un city break in Paris, cu siguranta veti dori sa repetati experienta. Asta pentru ca exista o multime de lucruri de vazut si de facut in Paris. Exista atat de multe lucruri care va pot fermeca. De la atmosfera rurala din zona Montmartre, la maretia turnului Eiffel si la colectiile de arta impresionante. Iata cateva sfaturi utile pentru un city break, o excursie scurta in Paris.

Vizitati cele mai impresionante opere de arta.
Musée d’Orsay reprezinta o locatie magnifica unde puteti admira multe picturi si sculpturi faimoase si foarte frumose. Majoritatea au fost realizate intre anii 1848 si 1914. Colectia impresionista si post-impresionista este una din cele mai mari din lume. Aici veti gasi cele mai cunoscute piese semnate de cei mai mari pictori din toate vremurile Manat, Monet, Van Gogh, Toulouse-Lautrec, Rodin, Degas, Renoir, Gaugain si Cezanne. Din pacate, nu puteti intra gratuit la muzee, asa cum se intampla in Anglia, insa merita sa platiti pentru un bilet care costa in jur de 10-12 euro.

Relaxati-va in Montmartre
Montmartre este o zona ampasata pe un deal, la nord de Blache si Pigalle. Este cunoscuta mai ales datorita Sacre-Coeur, o biserica imensa catolica vizibila aproape din orice colt al orasului. Dar aici gasiti si multe restaurante si magazine dragute. Faceti o plimbare pana la Sacre-Coeu sau in jurul Abbesses Métro, alegeti una din cele mai dragute cafenele, comandati un espresso dublu si priviti lumea din jurul dumneavoastra.

Nu va urcati in Turnul Eiffel
Nu conteaza de cate ori l-ati vazut in reviste si in filme. Veti fi uimit cand il veti vedea in realitate. Cu toate acestea, daca ati vazut deja de la Sacre-Coeur privelistea de sus, s-ar putea sa nu mai simtiti nevoia de a urca cele 704 trepte ale Turnului (nu va faceti griji, exista si un lift).

Plimbati-va pe Sena
Faceti o plimbare de-a lungul raului Sena cand mergeti intr-un city break de la scotianul in Paris. Daca doriti ceva mai special, puteti opta pentru un tur cu barca sau vaporul pe apa.

Café Beaubourg
Vis-a-vis de Centrul Pompidou se afla Cafeneaua Beaubourg, unde va puteti aseza, savura o cafea si va puteti bucura de atmosfera. Centrul Pompidou este faimos pentru designul special – scarile rulante si infrastructura sunt construite in exteriorul cladirii – dar include si o colectie de arta moderna in interior.

Pentru discounturi mari la city break in Paris, cu livrare inclusa verificati oferta https://scotianul.ro/city-break-paris#/sort=p.sort_order/order=ASC/limit=48