In afara de scaparea telefonului din mana sau din buzunar si varsarea unui lichid pe el, exista mai exista si alte motive principale pentru care smartphone-urile ajung in service gsm.

1. Copiii. Va aflati in bucatarie cu prichindelul dumneavoastra, vedeti ca se joaca frumos si puteti sa va faceti treaba, sunteti multumit, dar cand va intoarceti, ce sa vedeti? Smartphone-ul dumneavoastra zace pe fundul unui bol plin cu apa. Oricat de mult i-ati supraveghea pe copii, astfel de accidente se intampla uimitor de des. Daca nu e un bol de apa, poate fi toaleta, fereastra, peretele sau farfuria cu supa. Unul din patru parinti ajung in service gsm pentru o defectiune cauzata de catre copiii lor. Acest lucru nu ar trebui sa ne mire, daca ne gandim cat de creativi si persistenti pot fi copiii cand vine vorba despre distrugerea lucrurilor. In mainile unui copil indemanatic, un smartphone poate ajunge rapid unde nici nu va ganditi. Dar nu inainte ca cel mic sa atinga o noua performanta in Angry Birds.

2. Zgarierea. Foarte multe smartphone-uri ajung sa aiba displayul zgariat. Credeti sau nu aceste zgarieturi nu sunt cauzate de cheile pe care le tineti in acelasi buzunar cu telefonul. Nu tot timpul. Ideea e ca de foarte multe ori zgarieturile sunt cauzate de particulele de praf si mizerie din buzunar, de care se freaca displayul, pe masura ce va deplasati. La fel se poate intampla si daca il transportati in geanta, alaturi de atatea alte lucruri (chiar daca sunt despartite printr-o panza subtire).

3. Decodarea telefonul. Smartphone-urile se bucura in ziua de azi de un potential aproape fara limita. O modalitate de a avea acces la acest potential este sa decodati telefonul. Dar atentie, decodarea trebuie facuta de catre o persoana experienta. Orice greseli de operare in timpul procesului de conversie se poate rasfrange asupra functionalitatii telefonului. Pentru decodare smartphone in conditii de siguranta va asteptam la http://smartmobitel.ro/.

Acestea sunt evident doar cateva din cele mai comune cauze pentru care un smartphone ajunge la service gsm pentru reparatie sau inlocuire componente (in speta display). Acum ca stiti aceste lucruri, va fi mult mai usor sa realizati cat de important este sa aveti grija de telefonul dumneavoastra. Il folositi zilnic si aproape ca face parte din viata dumneavoastra. Daca nu doriti sa aveti probleme cu el este nevoie sa ii acordati o atentie sporita. Pe de alta parte, sa fim sinceri, orice ati face, accidente se intampla la tot pasul. Important este ca acestea sa poate fi reparabile.

Pentru preturi avantajoase pentru service gsm, decodari telefoane bucuresti si inlocuire display smartphone sunati la 0720 929 292