Sezonul concediilor parca scoate la iveaa mai mult decat oricand nevoia unei masini bine puse la punct, din toate punctele de vedere.

Astfel, multi proprietari de masini acorda o atentie mai deosebita franelor, altii optimizarii capacitatii motorului, insa putini acorda atentie interiorului si, mai ales, confortului pe care il putem spori in interiorul autoturismului.

Dincolo de curatarea tapiteriei si aspirarii prafului din interiorul masinii, o atentie deosebita poate fi acordata si parbrizului. Acesta nu trebuie sa prezinte crapaturi sau deformari, iar atunci cand plecam la drum lung, ar fi bine sa fie si bine curatat, pentru o vizibilitate maxima. Sunt insa si alte trucuri pe care le putem adopta, pentru a obtine un confort sporit pentru ocupantii masinii

Obtine o temperatura oprima cu folia solara

Primul dintre aceste trucuri tine de montarea unei folii solare pe parbriz. Nu trebuie sa va avantati insa si sa va montati singuri folie pe geamurile parbrizului, caci aceasta este o treaba pe care ar fi bine sa o lasati unor profesionisti.

Aplicarea foliei reflectorizante pentru geamuri, parbriz si luneta se face de obicei prin demontarea acestora din urma, printr-un procedeu pe care doar lucratorii de la service-urile autorizate le cunosc.

Mai mult, pentru a usura aceasta misiune, avem astazi la dispozitie si servicii de montaj parbrize la domiciliu, prin care putem obtine inclusiv o foliere auto a autoturismului nostru. Ce avantaje iti aduce folierea auto? In primul rand, vorbim despre protejarea interiorului de razele puternice ale soarelui, pe timpul verii.

Unele autoturisme de fabricatie mai noua vin cu geamurile foliate din fabrica impotriva razelor ultraviolete, pastrand astfel o temperatura optima in habitaclu.

Altele insa nu au niciun fel de protectie, astfel incat luarea in calcul a unor servicii de montaj parbrize la domiciliu de la masterautoglass.ro te poate scuti de drumuri si programari pe la atelierele de service.

Un alt avantaj de care beneficiezi atunci cand apelezi la un service autorizat precum masterautoglass.ro este ca acesta iti poate oferi omologarea RAR pentru folierea autoturismului.

Aceasta in conditiile in care, din punct de vedere legal, orice modificare pe care o aduci masinii, inclusiv folierea geamurilor, trebuie inregistrata si omologata asa cum trebuie.

Nu in ultimul rand, folierea auto iti poate aduce mai mult confort la condus. Este adevarat, parbrizul nu trebuie foliat, pentru a asigura vizibilitate maxima.

Sunt insa protectii solare si impotriva razelor ultraviolete care pot face minuni atunci cand mergi cu soarele in fata sau, mai rau, atunci cand te izbesti cu farurile unui camion in fata, pe sosea.