Pentru persoanele mereu pe fuga, care au un program extrem de incarcat si pentru care deplasarile in interes de serviciu fac parte din rutina zilnica sau saptamanala, gasirea unui loc in care sa tragi peste noapte este esentiala.

Aceasta in conditiile in care, daca ai de ajuns la o intalnire in interes de afaceri, de prezentat un proiect unor parteneri sau, pur si simplu, doresti sa vizitezi un oras ori sa te intalnesti cu niste prieteni dragi, atunci inchirierea de apartamente in regim hotelier Bucuresti sau in orice alta localitate a tarii poate fi solutia ideala.

Acest lucru te scuteste de o multime de probleme si, in plus, iti ofera numeroase avantaje, pe care la hotelurile de tip clasic nu le gasesti.

Motive pentru care sa te cazezi in apartamente in regim hotelier in Bucuresti

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii activi aleg apartamente in regim hotelier in Bucuresti este pretul avantajos. Stim cu totii ca Bucurestiul, ca orice capitala de tara, este un oras cu o piata a chiriilor destul de piperata, iar preturile la hotelurile de tip clasic le stim cu totii.

Acest lucru nu este insa valabil in cazul apartamentelor inchiriate in regim hotelier. Practic, aici nu esti constrans de rezervari facute cu luni bune inainte si cu formalitati birocratice greoaie.

In ceea ce priveste pretul insa, acesta este mai mult decat avantajos, preturile pornind de la echivalentul a o suta si ceva de lei, pentru o garsoniera, putand ajunge pana la doua sute de lei pentru un apartament, ceea ce nu este mult deloc.

Aceasta in conditiile in care, pentru un apartament, spre exemplu, puteti opta sa calatoriti impreuna cu cineva si sa impartiti costurile.

Un alt avantaj este acela ca nu aveti de semnat contracte costisitoare, care sa implice cheltuieli sau clauze ascunse. Regulile sunt destul de clare si sunt afisate inca de la inceput pe site-urile de inchirieri apartamente in regim hotelier Bucuresti.

De asemenea, nu este nevoie sa anunti personalul hotelier de momentul in care vii sau pleci, acest lucru ramanand la latitudinea ta, cata vreme respecti programul de inchiriere pentru care ti-ai asumat angajamentul. De asemenea, modalitatile de plata sunt flexibile, costul sederii putand fi achitat cu cardul, fara a fi nevoie de alte formalitati.

Unul dintre principalele avantaje ale inchirierii de apartamente in regim hotelier consta insa in faptul ca acestea sunt disponibile intr-o varietate larga de dotari si optiuni, acoperind practic intreaga zona a Bucurestiului.

Iar daca hotelurile sunt amplasate de obicei in zona centrala a oraselor, cu niste costuri pe masura, un apartament sau o garsoniera pot fi inchiriate in orice zona a orasului. De asemenea, ai posibilitatea de a-ti alege tipul de dotari, iar in ceea ce priveste pretul, acesta poate fi negociat in functie de perioada sederii.

Un chirias trebuie sa le respecte. Una dintre acestea vizeaza interdictia cazarii impreuna cu animale de companie, care pot deteriora mobilierul. De asemenea, sunt interzise petrecerile si scandalurile, precum si filmarile.

Nu trebuie sa uitam de faptul ca, spre deosebire de hotel, veti fi cazat intr-un bloc de locuinte, unde oamenii au cu totul alt program si alte preocupari.