De sistemele de navigatii pot beneficia si autoturismele care nu dispun de acestea din fabrica. Tehnologia a permis evolutia si pe acest plan, oferindu-le soferilor prilejul de a se bucura de un sistem de navigatie complet pentru orice autoturism. Aceste navigatii pot fi comandate online, de pe site-ul navigatiiandroid.ro.

Magazinul online cuprinde o varietate de navigatii pe care le comanzi in functie de marca si modelul masinii tale. Acest criteriu este foarte important, deoarece navigatia este conceputa special pentru a se potrivi perfect in bordul masinii. Fara sa mai fie necesare ajustari la bord sau la instalatia electrica, navigatia se integreaza perfect in habitaclu.

Gama larga de produse include orice navigatie de care ai nevoie. Alege marca si modelul autoturismului tau, apoi sistemul corespunzator. Pe site poti comanda inclusiv navigatie Passat B6 – peste 10 produse disponibile acestui model. In functie de modelul ales, functiile sunt diferite insa te poti bucura de sistemul de operare Android. Acesta iti permite sa efectuezi pe bordul masinii aceleasi actiuni ca si pe telefon.

Sistemul de operare Android are un meniu in peste 60 de limbi, inclusiv limba romana. Memoria interna a fiecarui produs variaza si iti ofera posibilitatea de a o extinde prin stocarea externa pe USB. Display-ul navigatiilor este cu toucscreen si are formate diferite in functie de produs si se pot conecta cu usurinta la orice telefon.

Spre exemplu, la o navigatie Passat B6 poti beneficia de urmatoarele functii: Android 11, cooler cu racire activa, memorie interna de 8GB RAM +128GB stocare, conectivitate prin slot SIM 4G, Wi-Fi, Bluetooth, 3xUSB, RCA, AUX si un ecran de 10 inch format 16:9 cu margini curbate si tehnologie 2.5D.

Bordul capata un alt aspect imediat dupa montajul navigatiei. Acesta devine mai elegant, iar interfata poate fi modificata dupa bunul plac. Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta in timpul sofatului, interfata navigatiilor poate fi schimbata. De asemenea, aplicatiile pe care le ai pe telefon sunt disponibile acum si pe ecranul navigatiei.

Site-ul navigatiiandroid.ro vine cu o oferta de nerefuzat si anume: la fiecare navigatie comandata primesti cadou o camera de marsarier. Aceasta te va ajuta la parcarile cu spatele si este ideala ca o dovada in trafic.

Odata ce schimbatorul de viteze intra in marsarier, ecranul navigatiei afiseaza imagini din spatele masinii. Toate comenzile pe care le preia navigatia vor fi exclusiv de pe volan. In acest fel, durata de viata a bateriei masinii nu va avea de suferit.

Prin instalarea unei navigatii Android vei avea posibilitatea de a cunoaste consumul in timp real, atunci cand conduci mai agresiv. Apasarea pedalei de acceleratie va afisa pe ecranul navigatiei nivelul de consum al autoturismului. Prin aceasta functie, cei mai multi soferi incep sa conduca mai economic si nu in ultimul rand – mai in siguranta.

Oricare ar fi modelul sau marca masinii tale, poti gasi navigatia potrivita pe site. Descopera oferta si alege sistemul de navigatie complet pentru autoturismul tau!