Decoratiunile pentru o nunta reprezinta o adevarata provocare pentru o pereche de miri, mai ales ca in ziua fericitului eveniment tinerii casatoriti mai au de urmat o serie intreaga de pasi si de obligatii.

Programarea la coafor, potrivirea tinutei, prezentarea la Starea Civila si, in final, pregatirile pentru cununia religioasa si petrecerea de nunta, toate acestea marcheaza o zi plina de griji si de stres, in ciuda faptului ca ar trebui sa fie cea mai fericita zi din viata de cuplu.

Potrivirea perechilor de invitati la mese, ultimele aranjamente pentru decoratiunile florale si, de ce nu, indicatiile cu privire la asezarea barului pentru bauturi sau pentru piscoturile si sampania de bun venit, toate acestea sunt detalii aparent minore, pe care mirii vor fi nevoiti sa le ia in calcul pentru o petrecere reusita.

Cu siguranta insa, putini se gandesc ca un detaliu aparent minor poate da peste cap intregul eveniment, in mod nefericit sau dimpotriva.

Este vorba de marturii, pe care multi le ignora, dar care in ultima perioada au devenit accesorii nelipsite de la orice nunta. Iar alegerea inspirata a acestora poate da o impresie favorabila invitatilor. Sa vedem insa care ar fi cele mai cautate modele de marturii, cu ajutorul carora putem spune ca succesul este garantat.

Marturii sub forma de lumanari parfumate

Lumanarile parfumate reprezinta unul dintre accesoriile si obiectele de decoratiuni pe care oricine si-ar dori sa le primeasca drept cadou, indiferent ca vorbim despre aniversare sau petrecere de casa noua.

Surpriza va fi insa una cu atat mai placuta atunci cand le vei primi drept suvenir de la o nunta unde, in principiu, invitatii sunt cei care fac daruri si nu invers. Prin urmare, o lumanare parfumata, eventual colorata in nuante vintage si impachetata cu o hartie dantelata sau chiar cu o fundita din matase, va fi o amintire frumoasa pentru invitati.

Suporturi vintage pentru servetele

Un alt tip de marturii poate fi un suport pentru servetele sau pentru flori sub forma unei biciclete in miniatura sau al unei calesti. Confectionat de obicei din sarma modelatoare, vopsita in alb sau in culori calde, acesta poate reprezenta un mod prin care sa ne aratam aprecierea fata de invitati, mai ales daca si nunta are un aer vintage.

Din acest punct de vedere, trebuie spus ca pentru alegerea marturiilor ne putem consulta cu organizatorul principal al evenimentului, astfel incat acestea sa se asorteze cu restul aranjamentelor florale sau cu decoratiunile de interior.