E ceva neasteptat, acel ceva aproape agresiv de atragator pe care street art-ul il aduce in interiorul unei gazde. Fie ca este vorba de ceva pictat direct pe un perete sau o piesa care atarna ca arta traditionala, street art-ul da viata, misca interiorul. Si aceasta tendinta nu este doar pentru galerii si case moderne. Chiar si cele mai traditionale case pot beneficia de acest stil edgy, jucaus si indraznet, care leaga perfect camera si se joaca frumos cu covorul si pernele de pe canapea, dand stralucire zidurilor intunecate.

Trimite un mesaj – Un aspect important cu arta de acest fel este locatia. O scara moderna minimalista prinde un simt urban datorita vopselei si a picturii facute chiar pe peretele de caramida expusa.

Mergi pe elemente mari intr-un spatiu mic – Fara ferestre si cu o forma lunga si ingusta, sunt elementele care fac din aceasta camera locul perfect pentru ceva serios de indraznet. Ne place tendinta de culori inchise si modele puternice in camerele mici, precum baile, iar un graffiti reuseste sa aduca acest trend la un nivel cu totul nou.

Da viata unui spatiu in aer liber – Inveseleste curtea interioara sau balconul cu o pictura murala pe metal ondulat sau chiar direct pe un gard. Va adauga culoare la spatiu si sigur iti va aduce o reputatie de artist in cartier.