Pot spune cu mana pe inima ca am avut parte de un weekend de relaxare, un weekend frumos pe care l-am petrecut alaturi de Ionut. Despre ce am gatit, v-am povestit deja, asa ca acum vreau sa mentionez si 2 dintre filmele pe care le-am vazut.

hanks Filme si… filme?

Sambata seara, TVR a transmis The Green Mile. Ionut il vazuse deja si tot insista sa il vad si eu pentru i-a placut foarte mult. Il aveam, dar de cate ori vroiam sa vad un film il ocoleam gandindu-ma ca nu am cum sa rezist 3 ore. Si totusi… nu m-am clintit din fata televizorului pana la final (felicitari TVR-ului pentru ca NU trasmite reclame in timpul filmelor!!). E genul de film care te tine cu sufletul la gura pana in ultimul moment, e frumos si trist si misterios in acelasi timp… Iar Tom Hanks e de departe cel mai bun actor ( Forest Gump e o alta dovada).

lars Filme si… filme?

Un alt film pe care l-am vazut in weekend este Lars and the real girl. Un film pe care… nu insist sa il vizionati. Povestea unui tip singuratic, care se indragosteste de o papusa de silicon. Bun, am putea spune ca tipul a suferit unele traume si si-a pierdut mintile. Dar intreaga comunitate vorbeste cu papusa, ii ofera o slujba, o includ in corul bisericii etc. Si toate astea cu cea mai mare seriozitate. Ok. Mai facem un compromis in speranta ca toate acestea trebuie sa aiba un deznodamant surpriza. Dar cand filmul se termina in coada de peste, deja nu mai stii daca actorul e cel depasit de situatie sau… tu. Ma intrebam intruna de ce ma uit la asa ceva… Nevermind. Incercati pe pielea voastra!