O multime de tinere domnisoare care se afla in cautarea unui loc de munca, iau din ce in ce mai mult si mai des in considerare ideea de a opta pentru un job in domeniul videochatului.

Acest lucru este firesc in conditiile in care site-urile de specialitate pe care sunt publicate anunturile cu locurile de munca disponibile, contin foarte multe anunturi despre locurile de munca disponibile in videochat.

Haideti sa vedem asadar ce inseamna mai exact videochatul la Money-Studio.ro , si de ce isi doresc fetele sa practice aceasta activitate:

Pentru cei care nu stiu, videochatul este orice conversatie la distanta purtata intre modelul videochat si client, prin intermediul internetului, cele doua persoane avand posibilitatea de a se si vedea.

Odata cu trecerea timpului, la ca orice domeniu, si discutiile online au inceput sa se ramifice, motiv datorita caruia acum videochat-ul reprezinta o meserie in adevaratul sens al cuvantului si cel mai important, se desfasoara in deplin acord cu legislatia.

Videochat-ul se bazeaza pe transmiterea live de imagini si pe discutii empatice cu interlocutorul. De mentionat este faptul ca activitatea modelelor se desfasoara doar in mediul online, fara posibilitatea existarii vreunui fel de contact fizic cu clientii.

Un amanunt foarte important de mentionat este acela ca discutiile pot avea un caracter mai mult sau mai putin erotic, iar acest lucru depinde foarte mult de cerintele clientului si de disponibilitatea fiecarui model in parte.

Studiourile de videochat trateaza cu profesionalism intreaga activitate incepand de la pregatirea modelelor si pana la monetizarea eforturilor lor si oferirea de bonusuri substantiale. Pentru ca isi foarte mult sa isi ajute modelele sa duca o viata lipsita de griji, studiourile de videochat (cele mai multe dintre acestea) le ofera ajutorul fetelor sa isi gaseasca o locuinta potrivita, si le ofera sprijin financiar.

Pareri despre Videochat vs. Realitatea din Videochat

Despre fetele care fac videochat

Cu siguranta cele mai multe persoane din Romania au o impresie total gresita despre modelele de videochat, motiv pentru care modelelor le sunt atribuite fel si fel de apelative.

Trebuie insa sa lamurim un lucru pentru ca oamenii sa nu mai judece gresit modelele de videochat, si totodata pentru ca tinerele domnisoare sa isi doreasca o cariera in aceasta industrie: videochat-ul nu a fost si cu siguranta nu este este prostitutie.

A face videochat nu lipseste pe nimeni de demnitate, dat fiind faptul ca nici un model nu face nimic impotriva propriei vointe, iar costumul Evei nu este tinuta obligatorie pentru modele, acestea avand posibilitatea de a practica videochatul non adult.

Despre expunere

Teama de gura lumii reprezinta fara doar si poate principalul motiv datorita caruia foarte multe domnisoare evita sa isi indrepte atentia spre o cariera in videochat, insa este o teama nefondata. Persoanele care au cunostinte despre videochat, cu siguranta vor sti ca job-ul este unul de prestare de servicii online, si este perfect legal.

Modelele unui studio de videochat sunt promovate in mod exclusiv pe site-uri care nu pot fi accesate din Romania, astfel ca persoanele cunoscute nu vor putea descoperi modelele pe site-ul studioului. Confidentialitatea datelor personale ale modelelor trebuie mentionat faptul ca este foarte importanta pentru studio, deci aceste informatii nu vor fi externalizate.

Despre experienta

Desigur, fiecare studio isi doreste sa angajeze modele care sa fie experimentate, pentru ca acestea deja stiu cum sa se comporte in fata camerei web, stiu sa isi desfasoare activitatea si nu mai au nevoie de pregatire.

Experienta nu este niciodata un impediment insa, pentru ca fiecare studio de videochat organizeaza training-uri pe toata perioada contractului, astfel incat modelele sa fie bine pregatite, pentru a-si putea desfasura fara probleme activitatea.

Despre mediul de lucru

Cine se gandeste la faptul ca in videochat se lucreaza in birouri lipicioase, in birouri cu mirosuri bizare si in costumatii ieftine, cu siguranta greseste.

Activitatea de videochat se practica intr-un mediu placut si plin de energii pozitive, intr-un studio cu decoruri de lux si cu echipamente de cea mai buna calitate. Cele mai multe studiouri le pun la dispozitie modelelor dispozitie, dressing-uri si make-up artist.

Despre bani

Se spune ca de pe urma practicarii videochatului fetele castiga mii de euro lunar. De precizat este faptul ca la inceput salariile nu vor foarte mari pentru ca modelele nu au experienta necesara, insa odata cu trecerea timpului, salariile, comisioanele si bonusurile vor creste considerabil, iar modelele vor cunoaste independenta financiara.