Ieri am reusit in sfarsit sa ajung la cursuri la master. Si chiar mi-am propus sa ajung cat mai des. Fiind prima intalnire cu profesoara, ne-a rugat pe fiecare sa ne prezentam si sa mentionam facultatea pe care am absolvit-o. Cand a venit randul meu, am spus, bineinteles, Facultatea de Limbi Straine la Universitate si Economia Turismului la Romano-Americana. Continuarea a venit prompt si cu o oarecare mirare, de la profesoara: Iar acum faci masterul la ASE in Administratie Publica si Integrare Europeana (?!).  Asa ca nu am mai continuat sa ii spun ca imi doresc sa fac un master si in Resurse Umane.

Nu este prima persoana care se mira de combinatiile de studii pe care le-am facut. Nu se leaga absolut deloc! De ce am facut asa, cate putin din toate?

Ei bine… am studiat cate aproape tot ce imi place. Suedeza visam inca din clasa a 8-a – era marea mea pasiune, iar la engleza nu as fi renuntat niciodata. Turismul – tot ceva frumos, a fost o idee spontana sa ma inscriu si mi-a placut foarte mult ce am invatat acolo – desi am facut facultatea asta mai mult pentru sufletul meu decat pentru practica. Administratia? Recunosc ca am ajuns la masterul asta mai mult din gresala dar imi pare bine totusi pentru ca sertarasul cu tot ceea ce tine de domeniul acesta, era gol. Acum incep sa il umplu si imi place. Sunt lucruri utile in viata, lucruri de care inainte imi era rusine sa vorbesc pentru stiam prea putin. In ceea ce priveste resursele umane… Am vrut si inca mai vreau sa lucrez in domeniu, desi imi place mult ce fac acum, la jobul actual si imi placea si cand lucram ca trainer, cu foarte multi oameni noi si diferiti si cu copii dragalasi!

In orice caz, nu ma pot plange nicio clipa pentru ca am studiat ce mi-a placut si sunt foarte mandra de asta!