Am cumparat Cognitive SEO intr-un pachet de mai multe utilitare si instrumente pentru SEO. Inca de la prima utilizare mi s-a parut cel mai bun lucru posibil pe care l-as fi putut folosi pentru campania mea de SEO. Iti recomand sa intri si tu pe seo group deals si vei gasi cu siguranta un pachet imens de instrumente la cele mia bune preturi.

Daca utilizati acest instrument si nu aveti in vedere niciun cuvant cheie, puteti sa sortati sugestiile pe baza caracteristicilor de cea mai inalta sau mai mica relevanta ( nr. De cuvinte, volum si CPC). Trebuie doar sa dati clic pe sagetile sus si jos de langa cuvintele din partea de sus a rezultatelor.

In plus, sunt incluse si cuvinte cheie in rezultatele care nu au nicio legatura cu subiectul pe care l-am cautat. Desi unele cuvinte fac parte din expresia cautata intial, acestea nu au legatura cu subiectul general pe care l-am cautat.

Ele au o relevanta de numai o stea, cu toate acestea, cred ca daca nu au nicio legatura cu topicul scos, nu ar trebui sa fie incluse in rezultatele. Nu poate fi ajustat, dar acest lucru inseamna doar ca instrumentul functioneaza corect daca poate deprioritiza termenii pe care instrumentul ii considera “independenti” de cuvintele cheie directionate.

Dupa cum puteti vedea, pentru termenul folosit sunt oferite scoruri destul de scazute pe interogarile lunare de cautare pentru cuvintele irelevante.

Apoi, veti vedea cele trei file care contin functiile principale ale acestui instrument. In prezent, ma aflu in fila Explorator de cuvinte cheie si voi discuta despre celelalte caracteristici ale acestui instrument in ultimele parti.

Analiza clasamentului

Voi incepe prin a spune ca aceasta este o pagina placuta din punct de vedere estetic. Din culorile folosite pentru organizarea rezultatelor, este cu siguranta usor sa alegi cuvintele cele mai potrivite. Din moment ce am acoperit partea rezumata si filele, sa ne concentram asupra partii rezultate.

Primul lucru pe care orice utilizator il va vedea este rezultatul Organic pentru “…”, apoi tipul de interogare. In cazul meu,  o interogare informationala si daca indreptati cursorul spre aceasta mica parte a paginii, va va arata o scurta descriere a interogarii.

Ulterior, veti vedea diferite detalii despre rezultatele organice, si anume:

  • rezultatele cautarii
  • Performanta continutului
  • Focus Keywords
  • Numar de cuvinte
  • Autoritatea de performanta / pagina a paginii
  • Domeniul de performanta / autoritatea de domeniu
  • Data publicarii

Cele mai multe dintre ele sunt explicative, insa pentru cuvintele cheie de focalizare, inseamna in esenta ca acestea sunt cuvintele cheie care tind sa fie incluse in continut pentru ca pagina sa aiba o clasare mai mare.

Cand doriti sa vedeti cuvintele cheie exact utilizate intr-o pagina inclusa in rezultate, faceti clic pe ea si un fragment se va afisa in partea dreapta a paginii care contine respectiva adresa URL a articolului si cateva detalii suplimentare.

Cercul verde alaturi de cuvintele cheie folosite este indicatorul ca acele cuvinte cheie sunt foarte importante si sunt utilizate in intregul continut.