Ai dat examenul auto teoretic pentru permis, ai așteptat rezultatele și ai constatat că ai picat… iar. Permisul auto se ia foarte ușor dacă ești bine pregătit și ai alocat suficient timp pentru a învăța și a pune în practică tot ce ai citit.

Cheia reuşitei stă în completarea, cu mare atenție, a unor chestionare auto. Acestea ajută enorm la fixarea noţiunilor teoretice, întrucât conţin tot ce trebuie să știi pentru la examen și seamănă mult cu ce vei primi în sală.

Cum faci să te folosești cât mai bine de aceste chestionare auto? E foarte simplu. Ai nevoie la început de niște teste auto corecte și completate pe site-uri cât mai serioase, care au informații actualizate și adaptate noii legislaţii în vigoare.

Testele trebuie să fie completate mereu doar cu gândul la ele, tot ce greșești e bine să îți notezi pe o foaie și să întrebi instructorul cu prima ocazie.

Ca să îți fie de un real folos aceste teste auto ar trebui făcute doar când ești odihnit și ești pregătit să reţii informațiile, în niciun caz nu e bine să pierzi ore întregi doar lucrând chestionare auto DRPCIV.

Înveți și înțelegi foarte bine tot ce citești, doar așa poți lua permisul auto din prima încercare

Alt secret în completarea testelor este și verificarea periodică, completarea unor teste DRPCIV cu întrebări din toată materia, nu doar din capitolul respectiv. Așa știi dacă ai reușit să ai o imagine de ansamblu asupra legislaţiei sau mai ai de învățat.

Regula de aur este una singură la chestionarele auto: exersezi și încerci să înțelegi tot ce ți se oferă ca informație, chiar dacă e puțină.

Nu trebuie să înveți mecanic totul din chestionare, răspunsurile, pentru că la sală întrebările și răspunsurile pot să fie formulate puțin diferit și te vei pierde, nu vei obţine punctajul maxim.

Chestionarele sunt foarte multe și foarte diferite, însă nu trebuie să te descurajezi dacă tot greșești; important este să evoluezi astfel încât să ai tot mai puține greșeli pe măsură ce se apropie examenul și să obții un punctaj cât mai mare atunci când faci ultimele teste acasă, înainte de testare.

Perfecţiunea chiar poate fi atinsă prin completarea acestor teste, dar trebuie să înveți și legislaţia, toată teoria, partea de macanică, cursurile puse la dispoziție și actualizate. Fără parte teoretică foarte bine învățată și înţeleasă chestionarele nu pot face prea multe pentru tine.

DRPCIV-TESTE.ro are chestionare pentru toate categoriile, alese special pentru rezultate excelente la examenul auto

DRPCIV-TESTE.ro este poate singurul site cu chestionare și teste corecte și corectate de echipa din spatele site-ului pentru ca fiecare candidat să învețe rapid și eficient pentru examenul de permis.

Într-o interfaţă web prietenoasă veți putea face teste pentru toate categoriile, inclusiv chestionare auto categoria D, site-ul putând fi accesat rapid și de pe un telefon mobil, și de pe un laptop, iar întrebările din chestionare fiind doar cele oficiale, fără să sufere modificări.

Cam toate întrebările au indicii și explicații pentru o fixare temeinică a noţiunilor teoretice, iar întrebările sunt grupate pe capitole sau pot fi oferite aleatoriu.

Simularea examenului direct pe site este de folos celor care vor să vadă cum se comportă în condițiile de examinare, punctajele obţinute fiind cele care pot oferi indicii despre gradul de pregătire.

La seturile de întrebări obișnuite de pe site, după mai mult de patru răspunsuri greșite, chestionarul se oprește automat și se poate relua.

Cu testele din cele mai grele 100 de intrebări poți trece la un alt nivel și te poți evalua eficient ca să vezi dacă ai înțeles bine teoria ce urmează a fi parcursă.