Când ai de amenajat un spațiu dintr-o clădire ai două opțiuni: fie folosești pereți clasici, fie te bazezi pe pereții mobili.

A doua variantă pare a fi și cea mai bună și cea mai eficientă, mai ales dacă ai de gând să recompartimentezi și să schimbi total designul interior.

Pereții mobili au în alcătuirea lor panouri sandwich individuale, suspendate, ușor de mișcat pe o șină de tavan. Când se aliniază panourile, se formează un perete cu eficienţă ridicată, izolare fonică excelentă și rezistenţă sporită.

Fixarea panourilor din pereți mobili este simplă, se face pe un cadru de aluminiu armat cu oţel, panourile se mută rapid și fără zgomot pe un cadru de aluminiu.

Garniturile și materialele speciale asigură o izolare fonică eficientă de fiecare dată, mai ales în clădirile unde şedinţele se țin mai mereu în spatele acestor pereți.

Profilele din aluminiu pot fi ascunse pentru o estetică mai bună, finisajele sunt personalizate în funcție de cerinţele fiecărui client, pereții mobili pot avea configuraţii nelimitate, se aplică rapid orice finisaj pe ei, rezistenţa la foc e garantată.

Pereți glisanţi și pliabili, soluții la fel de bune ca pereții mobili simpli

În afară de pereții mobili mai putem avea și pereți glisanţi ideali pentru compartimentările moderne. Pereții glisanţi au panouri sandwich fixate împreună pentru a da naștere unui aspect perfect plan la închidere.

Panourile sunt suspendate de-a lungul şinelor de tavan, pot să aibă sisteme de şine de podea joase sau sine de ghidaj în tavan.

Fixate în cadre de aluminiu panourile rabatabile formează rapid un perete plan la acţionare, pereții se închid rapid, se poate ajunge în camerele alăturate foarte simplu prin utilizarea unor pereți glisanţi.

Acest tip de pereți au profile din aluminiu vizibile vopsite la cerere și finisaje diverse adaptate tipului de afacere pentru care se comandă. Alt tip de pereți pentru compartimentări sunt cei pliabili.

Noile tipuri de pereți pliabili sunt din lemn sau din alte materiale rezistente, au panouri din plăci aglomerate, cu balamale de pvc, panourile fiind suspendate de-a lungul unei şine din aluminiu.

Manevrarea unor pereți pliabili este ușoară și simplă, peretele se poate deschide și închide pe o parte, la ambele capete sau din mijloc. Dacă e necesar se pot lega mai mulți astfel de pereți unul de altul.

Specialiştii de la Office Nova Concept au soluții de proiectare și de montaj adaptate oricărui tip de spațiu

Office Nova Concept produce și livrează toate tipurile de pereți mobili, din materiale rezistente, cu izolaţie fonică bună și caracteristici premium. Fiecare comandă este preluată imediat, pereții sunt personalizaţi în funcție de ce își dorește fiecare client, se lucrează doar cu cele mai noi tehnologii din domeniu.

Pereții mobili din oferta Office Nova Concept au finisaje deosebite, sisteme de prindere sigure și rapide, se pot monta în doar câteva minute și sunt rezistenţi chiar și la o utilizare intensă.

Specialiştii firmei au experiență și se ocupă de proiectare și execuție, punere în operă, panourile din pereți sunt dimensionate în funcție de spaţiile avute la dispoziție și pot fi combinate în diverse moduri pentru obţinerea unor spaţii cât mai interesante din punct de vedere estetic.

În fiecare etapă a procesului de producție Office Nova Concept acordă o mare importanță eficienţei și calităţii, toate produsele lor sunt ușor de folosit și de integrat în orice spațiu modern, sistemele de fixare și de ghidaj fiind atent alese pentru o funcţionalitate și o flexiblitate cât mai mari.