Sa presupunem ca ati gasit DJ-ul perfect. Are multa experienta, a participat la multe nunti, ati luat conract cu el si sunteti gata sa il intalniti in persoana. Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti si pe care sa le cereti de la un DJ de nunti iar unul bun va trece in revista toate problemele care trebuie dezbatute pentru a asigura o receptie lina si memorabila.

Cel mai imporatant lucru pe care trebuie sa il urmariti la alegerea DJ-ului pentru nunta, in afara de experienta, profesionalismul si personalitatea corespunzatoare, este echipamentul. Intrebati despre calitatea si starea de operativitate a echipamentului care va fi folosit si asigurati-va ca acesta este unul profesional si este in stare buna de functionare.

dj

Daca persoana aleasa de dumneavoastra face parte dintr-o firma specializata cu astfel de evenimente, atunci exista mari sanse ca echipamentul sa fie la nivel de opera de arta. De asemenea, trebuie sa verificati daca DJ-ul cunoaste in amanunt echipamentele cu care va lucra si daca este capabil sa rezolve orice probleme tehnice sau de echipament care pot sa apara. Este de preferat sa aiba echipament de rezerva la indemana in cazul aparitiei unor defectiuni. Recomand partydj.

Apoi este bine sa treceti in revista toate numele membrilor care vor participa la nunta dumneavoastra si pe care DJ-ul ii va introduce la anumite momente in timpul petrecerii. Trebuie sa ii oferiti o lista cu numele, ocupatia sau profesia si pronuntarea fonetica corecta langa nume pentru a va asigura ca acesta va fi pronuntat in mod corect. Se poate pune in discutie profesionalismul serii si este foarte stanjenitor pentru toti, daca DJ-ul prezinta spre exemplu mama miresei sau o alta persoana si ii pronunta numele gresit.

Mai apoi, trebuie sa stiti repertoriul muzical al persoanei pe care doriti sa o angajati, cat de ampla este colectia sa de melodii, ce tip de CD-uri foloseste si cum poate raspunde tuturor solicitarilor. Multi DJ petrecere sunt foarte organizati si chiar dispun de echipamente digitale unde sa caute repede si usor melodia ceruta. Cereti sa vedeti cat de repede gaseste o melodie deoarece, un lucru care nu doriti sa vi se intample, este ca persoana pe care ati angajat-o sa inceapa sa bijbaie printre discuri in cautarea melodiei preferate.

Exista cateva melodii speciale care trebuie puse la anumite momente la orice nunta iar dumneavoastra trebuie sa treceti prin ele inainte. Melodia pentru primul dans care este intotdeauna intre mireasa si mire este un cantec special pe care ei insisi l-au ales si care este imperios necesara. Urmatorul dans este intre mireasa si tatal ei si exista cateva melodii traditionale care trebuie sa fie in repertoriul oricarui DJ la nunti. Daca ati ales persoana potrivita, atunci nu trebuie sa va faceti griji asupra acestor melodii si momentelor de difuzare.