Camerele de securitate false sunt cele concepute sa arate la fel ca si camerele de securitate reale, dar niciodata nu au caracteristicile si functiile celor reale. Acestea sunt numite si camere de momeala.

Acum, camerele false de securitate vin intr-o gama larga de forme si dimensiuni, cum ar fi camerele de securitate false cu detectoare de lumina rosie si de miscare.

Sunt mai ieftine decat camerele reale: Camerele de supraveghere falsa sunt de obicei destul de ieftine. Ai putea sa iti amenajati intreaga casa cu aparate foto falsificate pentru costul a doar una sau doua camere reale.

Un alt avantaj major al camelor false este usurinta instalarii. Deoarece acestea nu au cabluri, tot ce trebuie sa faceti pentru a instala cama este sa-l montati in tavan sau perete. Procesul de instalare este la fel de usor ca si suspendarea unui cadru de imagine.

Daca va aflati intr-un buget restrans si pur si simplu nu va puteti permite sa cumparati un sistem real de securitate chiar acum, trebuie sa luati in considerare cu siguranta cumpararea camerelor de securitate falsa pentru a va oferi locuintei un fel de siguranta si securitate.

Puteti achizitiona adesea modele de baza ale camerelor de securitate false si va puteti simti putin mai bine stiind ca multi hoti potentiali, sau alte persoane cu intentie proasta ar putea fi pacaliti de aparatul foto de securitate fals, chiar daca nu ati cheltuit o multime de bani pe un sistem de camere de securitate real.

In intreprinderi, beneficiul cel mai evident al camerelor false este ca acestea pot ajuta la descurajarea infractiunilor. De asemenea, un bonus suplimentar pentru proprietarii de afaceri este cresterea eficientei angajatilor si imbunatatirea serviciilor pentru clienti.

In cele din urma, camerele de securitate false ofera angajatilor un sentiment sigur de securitate, iar acest lucru poate inlatura deja orice posibila infractiune si comportament.

Cand cumparati camere de securitate false, exista cateva caracteristici importante pe care trebuie sa le luati in considerare. Exista modele care sunt echipate cu un led care clipeste pentru a face sa para ca o camera de lucru. Modelele cu LED care clipesc vor avea nevoie de baterii si va trebui sa le inlocuiti la fiecare cateva saptamani.

Ei bine, acum ca deja cunoasteti detalii importante despre camerele false, puteti sa va indreptati atentia spre Shopu.ro, de unde puteti achizitiona diferite astfel de produse.

Camera supraveghere tip Dome, falsa, neagra poate reprezenta prima optiune pentru dvs., pentru locuinta sau afacerea dvs. Aceasta camera poate fi montata atat in interior cat si in exterior (ferita de ploaie si zapada) si functioneaza cu 2 baterii de 1,5V-R6-AA.

Camera supraveghere falsa LS-FADDC27, LED, Negru poate reprezenta o alta optiune interesanta. O asemenea camera este proiectata pentru a imita camera mica de securitate, si reprezintao tehnologie inalta in prezent pe piata.

Atunci cand este instalata pe exteriorul casei sau la birou, chiar si cei mai experimentati infractori cred ca acestea sunt monitorizate printr-un sistem de securitate high-tech;

Camera solara falsa cu led intermitent Dummy Cam poate fi de-asemenea ideala pentru cei aflati in cautarea unui asemenea produs. Aceasta camera realista cu LED-uri care lumineaza intermitent va va oferi o modalitate eficienta de suplimenta securitatea proprietatii dumneavoastra.