Cartile de vizita de tip brosura sunt una dintre cele mai inteligente idei de marketing din ultima vreme. Cartile de vizita ar trebui sa fie vehicule de marketing in general, iar acestea ofera prin designul inteligent spatiu suficient pentru a descrie pe indelete beneficiile clientului care alege afacerea ta.

Cele mai multe carti de vizita sunt doar carduri cu date de contact. Artistice, unice, elegante, kitchioase, cartile de vizita standard  nu fac decat sa prezinte numele tau, al afacerii tale si informatiile de contact. Uneori, cartile de vizita sunt doar sloganuri, care, cu exceptia cazului in care motto-ul sau produsul tau nu este deja extrem de bine cunoscut, sunt la fel de eficiente ca un spatiu gol.

Problema principala a cartilor de vizita obisnuite este faptul ca nu indeamna la actiune. Speri doar ca potentialul client sau clientul va face acest lucru de la sine, insa cartea de vizita nu face nimic pentru a-l incuraja sa o faca.

Cu un aspect inteligent, cartea de vizita tip brosura rezolva aceasta problema si va ofera spatiu pentru a explica de ce clientul ar trebui sa te solicite sau sa-ti cumpere produsele.