Zilnic suntem inconjurati de informatie si de multe ori, fara sa realizam, ni se inradacineaza in subconstient. Cunoasterea este putere, insa de cate ori nu ne umplem creierul cu informatii eronate? Evident un om educat si deschis la minte stie sa si filtreze ce este real si ce nu, alegand ce informatii sa retina.

Insa, din pacate, lipsa educatiei in Romania primeaza, in special la generatiile anterioare, iar acesti oameni sunt de regula impresionabili si extrem de usor de influentat.

Cazuri clasice ce subliniaza acest lucru sunt cele din timpul alegerilor parlamentare. Cati dintre ei nu s-au vandut pe o punga cu faina, ulei si zahar? Ce sa mai spunem de cei ce au influentat numerele la alegeri pentru 3 mici cu mustar?

Din pacate situatia este in continuare la fel de grava, iar raul suprem nu mai avem cu cine sa-l combatem, caci tinerii isi parasesc tara de suflet. Mita e in floare in continuare, nereguli peste tot, legea nu exista pentru unii, nepotismul inca e la putere. Din pacate mentalitatea generatiilor trecute nu prea avem sanse sa o schimbam, dar putem face ceva pentru a noastra.

De aceea este important sa ne informam mereu din surse veridice, pentru a nu raspandi informatii ce pot altera perceptia si comportamentul altor oameni. Iar una din aceste surse in care poti sa ai mereu incredere este Botosaneanul.

Ce poti citi pe botosaneanul.ro

Aici gasesti stiri pe surse Botosani, investigatii din domenii precum politica, invatamant, social, administratie, servicii publice, sanatate si multe altele. Dupa cum sugereaza si numele, acest site de stiri este locul de unde botosanenii se informeaza cu ce se mai petrece in oras, judet, in tara sau in afara ei. Dar oricine poate citi aici articolele de interes redactate in mod profesional.

Aici poti gasi categoria de breaking news, unde se afla articole despre cazuri socante din Botosani, multe dintre ele fiind despre accidente auto provocate de soferi inconstienti sau in stare de ebrietate.

Mai poti gasi si categoria de stire a zilei, unde poti citi ce este nou dis-de-dimineata. De asemenea poti citi si interviuri luate oamenilor simpli din Botosani, care au ajuns departe sau interviuri din culisele lumii politice.

Daca iti doresti sa citesti articole de calitate pe Botosaneanul sigur vei gasi ceva sa te intereseze. Acceseaza pagina botosaneanul.ro pentru a descoperi toate categoriile de stiri disponibile.

Contact:

redactie@martorincomod.ro