Daca atunci cand realizezi cautari in mediul online dupa cuvinte cheie precum angajari videochat sau alte sintagme asemenea toate rezultatele par ca iti promit marea cu sarea, atunci trebuie sa mai cauti. Este de asteptat ca studiourile sa incerce sa te atraga.

Cu toate acestea, trebuie sa fii deosebit de receptiva la promisiunile pe care le fac pentru a le putea distinge pe cele reale de cele ce nu vor fi onorate vreodata.

Cum poti sa iti dai seama de asta, de diferenta dintre un studio profesional si unul care e departe de asta?

Iti prezint mai parte o serie din avantajele pe care le ofera BeYou Studio modelelor sale, echipei din care si tu poti face parte. Astfel iti poti da seama daca alegerea pe care o faci este una convenabila si in favoarea ta sau nu.

Participa la un interviu de angajare daca in lista de avantaje se numara si:

  • Atingerea independentei financiare

Cand studioul care face angajari videochat iti garanteaza si acest aspect, atunci lucrurile s-ar putea sa fie asa cum le prezinta. De altfel, acesta ar trebui sa fie si scopul principal pentru care ar trebuie sa intri in lumea videochatului.

Este adevarat ca multe studio-uri promit independenta. Diferenta intre acestea si BeYou consta in faptul ca modelele de aici ajung a aiba venituri si mai mari de 30.000 dolari lunar, ceea ce se traduce automat prin indepentanta financiara.

  • Comisioane semnificativ de mari

Prea putine sunt locurile care ofera comisioane intre 50 – 80 % din valoarea totala. Mai mult decat atat, studio-ul se ocupa de plata de taxe si impozite ce se cuvin statului din castig, insa procentul mentionat este reprezentat de suma primita de modele dupa achitarea acestora.

Mai mult decat atat, ca model la BeYou primesti la angajare un bonus de 300 dolari, alaturi de tinute gratuite, precum si comision de 80% in prima luna. Daca ai nevoie de o suma de bani pana in 1000 dolari la inceput, poti solicita un avans in acest sens.

  • Lucrezi in camera individuala

In conditiile in care cele mai multe studiouri obliga tinerele sa lucreze mai multe intr-o camera, la BeYou lucrurile stau diferit. Beneficiezi de propria camera, ceea ce se traduce prin mai multe posibilitati de castig.

E altceva cand nu e nimeni in jur care sa te defocuseze, respectiv cand poti lucra in elementul tau, in ritmul tau. Asta iti ofera totodata si confort si relaxare. Ai posibilitatea sa vizualizezi camerele asa cum se prezinta ele in realitate pe beyou-studio.ro, respectiv in sectiunea Galerie.

  • Iti poti organiza un program convenabil

Faptul ca studio-ul iti ofera posibiltatea de a lucra in ture este mai mult decat atragator. Asta nu inseamna decat mai multe avantaje pentru tine. Daca esti studenta te poti plia si dupa programul de studii, daca ai alte ocupatii te poti raporta la acestea si tot asa.

In orice caz, recomandarea pentru tine este sa incerci sa mergi cat se poate in tura de noapte. Motivele sunt destul de evidente. Este perioada in care platforma pe care activezi este cea mai aglomerata, adica ai sanse sporite sa iti maresti comisioanele. Comisioane mai mari inseamna venituri mai mari. Totul este deci in avantajul tau.

Daca mai apoi una dintre prietenele tale va dori sa atinga la randul ei independenta, ai beneficii daca o recomanzi. BeYou Studio ofera un bonus de recomandare de 200 de dolari.

Alte informatii despre beneficiile pe care ti le ofera acest loc gasesti pe beyou-studio.ro. Tot aici afli care sunt cerintele minime pentru angajare si care sunt calitatile ce te recomanda ca model pentru echipa BeYou. Sfatul meu este sa fii increzatoare in tine atunci cand participi la interviul de angajare, restul lucrurilor se vor rezolva de la sine si noul drum va incepe.