Laboratoarele sunt de mai multe feluri și nu testează doar probe de sânge sau anumite substanțe, ci și materiale de construcții. În general, laboratoarele se ocupă cu materialele chimice și biologice sau reactivi. Ai nevoie de aparatură variată pentru dotarea laboratoarelor care să includă consumabile, ustensile și instrumentar, sticlărie sau produse microbiologice.

Pe site-ul precisa.ro sunt disponibile peste 1800 de produse pentru laborator. De la cele pentru testarea materialelor de construcții, până la materiale didactice, toate formează un întreg, un necesar pentru funcționarea corectă a unul laborator.

În fiecare categorie sunt peste 10 produse, iar în cazul ustensilelor și instrumentarului, acestea depășesc suma de 330. Așadar, din peste 300 de produse, cu siguranță vei găsi ceva pentru o astfel de instituție.

Aparatura pentru dotarea laboratoarelor este foarte importantă, pentru ca acesta să poată oferi rezultate concrete și neeronate. Această categorie conține peste 1300 de produse și stocul este suficient de mare pentru a dota mai multe laboratoare.

Poți comanda agitatoare, analize de lapte, aparatură de măsură și control, de oenologie, autoclave, aparatură PCR, balanțe, camere cliamtice, centrifuge, luxmetre, mobilier de laborator, microscoape, termometre, turbidimetre sau vascozimetre, pe lângă alte produse.

Precisa pune la dispoziția tuturor clienților aparatură variată pentru dotarea laboratoarelor care include și materiale didactice. Astfel, prin acest site poți comanda cele necesare pentru o școală sau universitate din acest domeniu. Sunt disponibile microscoape didactice, mulaje pentru anatomie; botanică;  zoologie, truse didactice pentru biologie și pentru chimie. Acestea vor fi de folos pentru toți cei care vor să urmeze o meserie din această sferă.

Dacă ai deja un laborator care funcționează și sunt necesare consumabilele, poți comanda cartușe de extracție, hârtie de filtru, hârtie indicatoare de pH sau membrane filtrante.

Poți efectua și teste rapide dacă acestea sunt cerute, cu ajutorul celor de la precisa.ro. În categoria de teste rapide ai kituri de testare pentru apă, de danitație, pentru industria alimentară sau pentru lapte. Toate acestea se fac într-un timp foarte scurt și poți oferi rezultatele necesare în timp util.

Comandă sticlărie de laborator și produse microbiologice pentru a putea genera toate rezultatele solicitate, cu o acuratețe ridicată! Pe site-ul precisa.ro ai aparatură variată pentru dotarea laboratoarelor care să se potrivească testării în mai multe domenii. Poate fi un laborator general care oferă informații despre diferite substanțe sau unul axat doar pe un anumit domeniu. Precisa dispune de tot echipamentul necesar!

Contact: office@precisa.ro