aniversareNu am avut timp mai deloc weekendul asta. A fost ultimul weekend in care am lucrat la promotia care o aveam, sa fiu sincera, sper sa gasesc alta mai bine platita si in aceeasi locatie..

Anyway, hime ma intreba de noua thema. Inca mai e putin de lucrat la ea. Un tip se ocupa de asta, iar de Sf Nicolae o voi schimba 😡 . Abia astept. Imi place foarte foarte mult cum a iesit si sper sa va placa si voua.

Am rezolvat si cu bannerele. Si tinand cont ca-s sarbatorile nu voi sterge nici bannere, nici link-uri (doar daca este nevoie).

Iar acum trebuie sa ma laud. Sambata seara am jucat remi si poker cu niste prieteni. La remi i-am facut praf. Diferenta de puncte era de aproape 1000. La poker, ce-i drept, am scartait. Nici nu stiam sa joc macar si va dati seama ca nici nu mi-au explicat exact. Asta ca sa nu-i bat si acolo :)) .

Mai nou mi-au pus si porecla: AstroPisi. Am inteles ca-i una la nu stiu ce radio care-si zice asa…Suna dragut, nu ?! :))

Iaaaaaaar.. acum 3 zile, mai exact pe 26, blogusorul meu a facut 5 luni 😡 si sper sa faca cat mai multe si sa avanseze tot asa sau chiar mai repede si mai bine. Am 53 de posturi si foarte putin pana sa ajung la 200 de comentarii. Multumesc :*.

Si asta nu-i singura aniversare. Azi am facut 3 luni cu iubiiiiiiiiii si am primit si-o poezie drept cadou. Este a 5a care o primesc si sunt foarte mandra de ea. Lucky me ;;) .

Va pup :*.